Allt för ett bra liv hemma.

Du hittar hela vårt sortiment på elon.se

Vitvaror

Hos oss hittar du en av Umeås största utställningar av vitvaror inom alla produkt kategorier. Vi tillhandahåller Elons hela sortiment samt ytterligare kompletterande sortiment.

Köksapparater

Vi har köksapparater för en enklare vardag. Med smarta och moderna köksapparater går din matlagning och bakning betydligt snabbare och smidigare, och det blir definitivt roligare!

Kaffe & Espresso

Morgonens första doft av nybryggt kaffe är något alldeles extra. Vi hjälper dig att hitta den kaffebryggare, perkolator eller kaffemaskin som är mest ändamålsenlig för dig.

Stekpannor & kokkärl

Redskap & tillbehör

Glas & Porslin

Luftvård

Ta hand om ditt hem och miljön däri. Hos oss hittar du produkter för såväl luftrening, avfuktning, luftfuktighet, värme, kyla m m.
Vi tillhandahåller även vissa tillbehör för luftförbättring och luftvärmepumpar.

Städprodukter & klädvård

Vissa tycker att det är roligt att städa, vissa inte. Alla behöver emellertid göra det.

Personvård

Hos oss hittar du ett brett sortiment inom personvård.

Spabad

Ett varmt spabad är det perfekta sättet att varva ner och återhämta sig efter en intensiv dag. Samla familjen eller vännerna och njut av ett härligt massagebad.

 

Ballingslöv kök

I mer än 90 år har vi byggt kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet. Vi vet kort sagt en hel del om kök.

Bad & Förvaring

Erfarenhet och kvalitet skapar möjlighet att bryta ny mark, idag kan vi erbjuda ett brett utbud av bad & förvaring.

Service

När du köper stora och tunga vitvaror, som till exempel tvättmaskin och torktumlare eller kyl och frys, hjälper vi gärna till med hemleverans, installation och bortforsling för återvinning. Du kan alltid känna dig trygg med att en utbildad fackman utför arbetet när du beställer tjänster från oss!

Våra tjänster för leverans och installation bokar du i kassan. När din order levererats till butik kontaktar vi dig inom 24 timmar (helgfria vardagar) för att boka passande tid för installation.