Sann njutning för kropp & skäl

 

Viskan spabad

Sedan Viskan Spa startade har vi lagt stort fokus på att spabaden ska vara välisolerade och ha en låg driftskostnad. Våra egna mätningar har visat mycket bra resultat, men vi valde ändå att göra ett oberoende test, ett energiförbrukningstest på RISE . (fd.SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Resultatet från testet visar att med 30 min spabad två gånger per vecka, blir den genomsnittliga elförbrukningen 260 kwh/månad.

Sveriges enda tillverkare av spabad

Varje spabad som lämnar vår lastbrygga i Skene, en mindre ort i den västsvenska Sjuhäradsbygden, är resultatet av en konstruktionsprocess förankrad i en lång industritradition och dess nedärvda värden. Svensktillverkat har som begrepp, historiskt sett, varit synonymt med hög kvalitet och god användarvänlighet – ett arv vi dagligen strävar efter att på bästa sätt förvalta och, därtill, förstärka. Välkommen till Viskan Spa, Sveriges enda tillverkare av spabad.

För svenska förhållanden

I Sverige kan det skilja över 50°C mellan vinter och sommar. Men det är inte kylan som är värsta utmaningen – utan den råa fukten och vinden. Med utgångspunkt i detta konstruerar vi därför våra spabad med följande fördelar: marknadens tjockaste skal, sittdjup som är djupare än konkurrenternas, en unik reningsprocess som gör vattnet renare än dricksvatten, driftsäkert styrsystem, och välisolerade lock som minimerar värmeförlust.

Vill du bli kontaktad
Vi hjälper dig.
Våra erfarna säljare finns för att besvara era frågor och hjälper er hitta den rätta modellen för just dig och dina förhållanden.I vår butik finns spabad och färgprover för att underlätta dina val.